1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1402
اسماعیل کاظمی؛ ادریس رحیمی کیا؛ حسین مرادیان؛ علی خسروانی زاده

2.

اثر پودر آویشن و رزماری بر بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده به سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 49-65
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

3.

اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 49-59
زینب فضایی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد

4.

اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-14
علی حاجی بگلو؛ معصومه ماچانلو؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر

5.

ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 79-90
عبدالمحمد عابدیان کناری؛ یلدا هوشیار؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

6.

بررسی عملکرد رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس های شناور منطقه جنوب دریای خزر

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-59
سید محمد وحید فارابی

7.

تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 61-79
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

8.

تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 15-26
حمید جافرنوده؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی؛ رضا اکرمی

9.

تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 35-46
یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

10.

تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-64
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسین اورجی؛ محمد کاظمی فرد؛ سلیمان محجوب

11.

تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 49-62
سحر فرحناک رودسری؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

12.

مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 101-113
عباس گرایلی افرا؛ مسعود درودی؛ مسعود درودی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ رضا صفری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب