1.

اثر پرایمینگ با اسید آسکوربیک بر بهبود ویژگی‌های جوانه‌زنی و تحرک ذخایر غذایی بذرهای پیر شده ذرت

دوره 9، شماره 2، تیر 1401، صفحه 49-60
صغری قهرمانی؛ محمد صدقی؛ سیده رقیه خاتمی؛ فاطمه احمدنیا؛ محمد گودرزی

2.

اثر پرایمینگ با مواد ارگانیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های گیاهچه زیره سبز (Cuminum cyminum L.) تحت تنش خشکی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-13
روما کلهر منفرد؛ فرزاد پاک‌نژاد؛ محمدنبی ایلکایی

3.

اثر پیش‌تیمار اسید سالیسیلیک و تنش خشکی بر جوانه‌زنی بذر و برخی خصوصیات جوانه‌زنی و فیزیولوژیک گیاهچه سرخارگل (توده محلی کلات)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 177-187
آرزو پراور؛ سعیده ملکی فراهانی؛ نسرین سادات عیسی نژاد؛ ریحانه صادقی

4.

اثر زوال بر تغییرات آنتی ‏اکسیدانت ‏های آنزیمی و غیر آنزیمی و خصوصیات بیوشیمیایی بذرهای جو رقم والفجر

دوره 3، شماره 3، مهر 1395، صفحه 89-103
مهدی شعبان

5.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 129-150
رضا ذیلاب سندیجانی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی تمندگانی

6.

اثر همزیستی قارچ Piriformospora indica بر واکنش گیاه برنج (Oryza sativa) به بیماری پوسیدگی طوقه

دوره 5، شماره 3، آذر 1394، صفحه 219-230
عباس حاجی‌پور باقری؛ محمد مهدی سوهانی؛ سید حسن حسنی؛ ولی‌الله بابایی زاد؛ سید محمد علوی

7.

بررسی تاثیر اسید سالسیلیک بر جوانه‌زنی و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری

دوره 7، شماره 2، تیر 1399، صفحه 241-252
بتول زارعی؛ آرش فاضلی؛ زهرا تقی‌پور

8.

بررسی مقایسه‌ای سطح پایه آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی سوپراکسید دیسموتاز و کاتالاز ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) در مدل طبیعی (استفاده از جاندار) و مدل آزمایشگاهی (کشت سلول)

دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 47-67
نگین درخشش؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ نگین سلامات؛ محمود هاشمی‌تبار؛ وحید بیاتی

9.

تأثیر اسید آسکوربیک بر جوانه‌زنی و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت

دوره 4، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-12
نسرین بهاروند؛ بتول مهدوی؛ مریم دهجی پور حیدر آبادی

10.

تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی شاخص‌های جوانه‌زنی، فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima L.)و کاپاریس اسپینوسا (Capparis spinosa)

دوره 7، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240
لمیا وجودی مهربانی؛ رعنا ولیزاده کامران

11.

تاثیر تنش شوری ناشی از کلریدسدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فعالیت آنزیم‏ های آنتی ‏اکسیدان بذر دو اکوتیپ کاسنی (Cichorium intybus)

دوره 3، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 33-45
کیمیا قناعتیان؛ حسین صادقی

12.

تأثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر خصوصیات فیزیولوژیک و اجزای عملکرد ذرت شیرین تحت رژیم های آبیاری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 229-240
محسن اصغری؛ ابوالفضل معصومی زواریان؛ مجتبی یوسفی راد

13.

تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 31-42
الهه حنیفی؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ سعید مشکینی

14.

کاهش اثرات منفی تنش خشکی در گیاهچه کنجد با استفاده از پیش‏تیمار و آبیاری‌کردن با عصاره‏های تفاله موم زنبور عسل و گیاه شیرین‌بیان

دوره 8، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 45-62
نسیبه پورقاسمیان؛ روح اله مرادی

15.

مطالعه خصوصیات جوانه‌زنی، بیوشیمیایی و آنزیمی گندم‌سیاه (Fagopyrum esculentum Moench) تحت تأثیر تنش خشکی و شوری

دوره 5، شماره 3، مهر 1397، صفحه 33-46
مهدی عقیقی شاهوردی؛ آرزو پراور؛ مجتبی قاسم زاده؛ عاطفه نوابی

16.

مقایسه اثر تنش شوری و کم آبی بر رشد و محتوای سدیم و پتاسیم گندم نان (Triticum aestivum L.)

دوره 6، شماره 4، دی 1395، صفحه 465-476
محمود عطارزاده؛ محسن موحدی دهنوی؛ محمد رضا غفاریان هدش



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب