1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1402
اسماعیل کاظمی؛ ادریس رحیمی کیا؛ حسین مرادیان؛ علی خسروانی زاده

2.

اثرات حشره کشی فرمولاسیون استیک اسانس پنج گونه گیاه دارویی علیه شپشه دندانه دار Oryzaephilus surinamensis و لمبه غلات، Trogoderma granarium

دوره 7، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 29-42
مریم عطاپور؛ علیرضا بلندنظر؛ محمدرضا معمارزاده

3.

اثرات کشندگی و زیرکشندگی اسانس آزاد و نانوکپسوله پونه Mentha longifolia روی شب‌پره مدیترانه‌ای آرد Anagasta kuehniella (Lep.: Pyralidae)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-19
مریم ملک‌محمدی

4.

اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی

5.

اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 55-67
فاطمه هادیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ رضا راه چمنی

6.

ارزیابی توان دگرآسیبی علف‌هرز خردل وحشی بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی چهار رقم گندم با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی (GC- MS)

دوره 1، شماره 2، مهر 1393، صفحه 38-55
حسین رضوانی؛ جعفر اصغری؛ سید محمدرضا احتشامی

7.

سمیت تنفسی و اثر دورکنندگی اسانس پوست میوه لیمو شیرین (.Citrus Limetta (L روی چهار آفت سخت بالپوش انباری

دوره 5، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-72
محمود محمدی شریف؛ مهدی کبیری رئیس آباد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب