1.

اثر تیمار سرمادهی بر ویژگی‌های فیزیولوژیک جوانه‌زنی سه رقم سویا

دوره 4، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 115-130
داریوش تقوی؛ محمد صدقی؛ علی عبادی؛ امید سفالیان؛ آیدین حمیدی

2.

بررسی اثر پیش‌تیمار نانو ذره‌ دی‌اکسید سیلیس (SiO2) بر برخی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر و خصوصیات بیوشیمیایی گیاهچه سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری

دوره 6، شماره 3، مهر 1398، صفحه 299-316
وحید منصوری گندمانی؛ حشمت امیدی؛ عبدالامیر بستانی

3.

تأثیر پیش تیمار بذر سویا با باکتری‌های ریزوبیومی و محرک رشدی بر گره زایی و بهینه‌سازی مصرف کود نیتروژن

دوره 5، شماره 3، مهر 1397، صفحه 117-129
رضا تقی زاده

4.

تأثیر جنس کیسه، شرایط و طول دوره انبارداری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی بذر در آزمایشگاه و ظهور مزرعه‌ای گیاهچه سویا

دوره 1، شماره 1، مرداد 1393، صفحه 67-82
حسین صادقی؛ سامان شیدایی؛ حسن غلامی؛ لیلا یاری

5.

تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه

دوره 5، شماره 4، دی 1397، صفحه 47-58
سامان شیدائی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ آیدین حمیدی؛ قربان نورمحمدی؛ علی مقدم

6.

رابطه شاخص‌های جوانه‌زنی و بنیه بذر ارقام تجاری سویا با ظهور گیاهچه در مزرعه

دوره 1، شماره 1، مرداد 1393، صفحه 29-50
حشمت پسندیده؛ رئوف سید شریفی؛ آیدین حمیدی؛ صمد مبصّر؛ محمد صدقی

7.

فراوانی حشرات در سیستم کشت خالص و مخلوط سویا و ذرت

دوره 8، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 1-12
وهاب رحیمی؛ جهانشیر شاکرمی؛ بهاره شاه نظری

8.

مطالعه خصوصیات زراعی و بیوشیمیایی پروتئین‌های دانه در ژنوتیپ‌های مختلف سویا [Glycine Max (L.) Merrill]

دوره 7، شماره 3، مهر 1399، صفحه 391-404
مهدی عارف‌راد؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ قربانعلی نعمت‌زاده؛ علی دهستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب