1.

Chemical composition and evaluation of antibacterial activity of fennel (Foeniculum vulgare Mill) seed essential oil against some pathogenic bacterial strains

دوره 18، شماره 4، دی 2020، صفحه 295-307
Maryam Barrahi؛ Abir Esmail؛ Hajar Elhartiti؛ Nabileh Chahboun؛ Avatef Benali؛ Raja Amiyare؛ Boshra Lakhrissi؛ Noraldin Rhaiem؛ Abodolghader Zarrouk؛ Mohamad Ouhssine

2.

Chemical composition and fatty acid profile of common Kilka , Clupeonella cultriventris caspia,

دوره 12، شماره 1، فروردین 2014، صفحه 119-128
al et؛ S. Jorjani

3.

Dracocephalum kotschyi: Inhibition of critical enzyme relevant to type-2 diabetes, essential oil composition, bactericidal and anti-oxidant activity

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 بهمن 1401
Mehri Kazempour؛ S. Shirin Shahangian؛ Reyhaneh Sariri

4.

Study of chemical stability for chlorothalonil and their fungicidal effect against Fusarium solani and Botrytis cinerea.

دوره 21، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 35-48
Rasha M.A. EL-Saman؛ Azza R. Emara؛ Nahed M.M. Selim؛ Hala M. Ibrahim

5.

اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 77-88
حسن شیرزادی؛ زینب نظری؛ کامران طاهرپور

6.

اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 85-95
مریم نوروزی زاده؛ حمید علاف نویریان؛ علی حسین پور؛ میرمسعود سجادی

7.

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارش‌پذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 51-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد؛ افروز شریفی

8.

تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 51-62
مرتضی چاجی؛ حسن خنیفر

9.

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-11
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

10.

تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 39-55
خلیل زابلی؛ الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی

11.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عمل‌آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 79-91
ابوالفضل صالحی؛ داریوش علی پور؛ سهیلا میرزایی؛ خلیل زابلی

12.

تغییرات ترکیبات لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مراحل مختلف رشد

دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه 13-18
قیس کوتی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب