1.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 129-150
رضا ذیلاب سندیجانی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی تمندگانی

2.

تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 17-38
رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی

3.

تأثیر سطوح چربی جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 45-54
سولماز نوری زاد؛ مسعود ستاری

4.

تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 15-24
ساناز عالیه؛ علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر

5.

شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 1-12
ابراهیم ستوده؛ فاطمه مردانی؛ مرضیه جعفری؛ حسن حبیبی؛ سید حسین مرادیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب