1.

بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 37-68
تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ حسین خاج؛ صادق رباط کریمی؛ علی ضیاغم؛ امین حیدری

2.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 71-82
سامیه کتوکی؛ حجت الله جعفریان؛ حسنا قلی پورکنعانی؛ پونه ابراهیمی

3.

تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 3، شماره 3، آذر 1394، صفحه 51-62
تکتم لوخی؛ محمد هرسیج؛ حامد کلنگی میاندره؛ حامد غفاری فارسانی

4.

فاکتورهای بیوشیمیایی و شمارش افتراقی گلبول‌های سفید خون تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) جوان صید شده در سواحل استان مازندران

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 25-34
علی حلاجیان؛ رضوان اله کاظمی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ سهراب دژندیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب