1.

اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 13-25
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ غلامرضا رفیعی؛ عبدالصمد کرامت

2.

اثرات گرسنگی و راهبرد‌های تغذیه ای بر شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 57-68
محمود علیزاده افشار؛ حسین خارا؛ بهرام فلاحتکار

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18
علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا

4.

اثر غذای جایگزین خون کازئینه بر رشد، بقا و زادآوری زالوی طبی بومی ایران، Hirudo orientalis

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 11-26
عباس ترابیان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ سجاد نظری

5.

اثر کوتاه‌مدت و بلندمدت تغذیه با کنجاله بذر کتان بر فراسنجه های بیوشیمیایی و آنزیم‌های پلاسمایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 69-82
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی

6.

اثر مقادیر کود نیتروژن و محلول‌پاشی مپیکوات کلراید بر شاخص‌های مقاومت به خوابیدگی بوته، عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی

دوره 12، شماره 3، آذر 1401، صفحه 225-240
مرصاد قناعتی گیل پردسری؛ مسعود اصفهانی؛ علی اعلمی

7.

انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 29-36
محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ آرش زیبایی؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد قناعت پرست؛ صمد درویشی

8.

بررسی ارزش غذایی و امکان سیلوپذیری گیاه خودروی خرفه (Portulaca oleracea L.) بدون یا مخلوط با سبوس گندم

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 25-36
محسن کاظمی

9.

بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 55-70
غلامرضا رفیعی؛ سمیه کریمی؛ سید ولی حسینی

10.

بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 27-38
سمیه حسن پور؛ محمد پوردهقانی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ محمود محسنی؛ امین ضرابی

11.

بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی در فیل ماهی Huso huso)) پرورشی تغذیه شده با عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اسفند 1402
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده

12.

تاثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 37-49
حکیمه سرگزی؛ حجت ا.. جعفریان

13.

تاثیر دما بر واکنش تابعی و میزان مصرف طعمه کنه شکارگر (Phytoseius plumifer (Phytoseiidae با تغذیه از کنه (Rhyncaphytoptus ficifoliae (Diptilomiopidae

دوره 6، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 71-83
مژده لونی؛ شهریار جعفری؛ جهانشیر شاکرمی

14.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 47-58
فریده ریگی؛ محمد سوداگر؛ حامد پاک نژاد؛ سیامک یوسفی سیاهکلرودی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب