1.

اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 27-38
مهدی محمودی ابیانه؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی

2.

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

3.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

4.

اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 39-51
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی

5.

بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 19-34
مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی اسدی الموتی

6.

تاثیر یک‌بار پاشش بهاره کلسیم، روی و اوره بر تراکم جمعیت پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae (Hem.: Aphalaridae در شرایط باغ‌های پسته رفسنجان

دوره 2، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 35-44
محمد روحانی؛ محمد امین سمیع

7.

مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 67-74
سلمان افشار؛ شهاب صفری؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ حمیدرضا فردوسی؛ ایمان حاج خدادادی

8.

نقش اوره خون در تنظیم اسمزی گربه کوسه لکهدار در خلیج فارس (Chiloscyllium punctatum)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 1-12
رحمان علیمی؛ احمد سواری؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ محمد ذاکری؛ نگین سلامات


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب