1.

The Effects of Dietary Supplementation of Astaxanthin and

دوره 11، شماره 2، تیر 2013، صفحه 217-231
al. et؛ B. Tizkar

2.

اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 13-24
علی خسروانی زاده؛ عبدالعلی راهداری؛ سید حسین مرادیان

3.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium ) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 95-117
رضا نهاوندی؛ علی صادقی؛ میثم سبزه؛ سجاد پورمظفر؛ سعید تمدنی جهرمی؛ محمد خلیل پذیر؛ کیوان اجلالی

4.

تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-106
عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ سجاد پورمظفر؛ اشکان اژدری؛ سعید تمدنی جهرمی

5.

تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم جیره بر شاخص‌های رشد، کیفیت گناد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای سمینال ماهی کاراس طلایی نر (Carassius auratus gibelio)

دوره 5، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 67-82
جواد سیدی؛ محمد رضا کلباسی

6.

تغییرات ساختار آبشش ماهی طلایی (Carassius auratus) در مواجهه نیمه مزمن به آلاینده های آلی

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 71-80
مریم اقدامی؛ شهربانو عریان؛ فاطمه نظرحقیقی

7.

مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک آلایندههای آلی (نفتالن و بوتاکلر) بر گناد نر و (Carassius auratus) ماده ماهی حوض

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 13-24
بهروز حیدری؛ مریم اقدامی؛ فاطمه نظرحقیقی

8.

مطالعه تاثیر غلظت‌های مختلف آلاینده بوتاکلر بر روی بافت عضله جنس نر و ماده ماهی حوض (Carassius auratus)

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 35-49
محمود زارعی امامزاده هاشمی؛ حسن تقوی؛ فاطمه نظرحقیقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب