کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 46

1

اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 57-71
علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ احمد احمدی

2

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

3

اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 53-62
علی نوبخت

4

اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 2، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 43-53
مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی

5

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

6

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 1-13
شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر

7

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

8

اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 9-19
فاطمه شیرمحمد؛ ساحره جوزی شکالگورابی؛ وحید محرمی

9

اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 25-33
مونس سالاری اسکری؛ محمد سالار معینی

10

اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 39-50
شکوه اسدی فیروزآبادی؛ کامران طاهرپور

11

اثر تغذیه درون تخم‌مرغ اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-73
محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی

12

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

13

اثر تلفیق تیمار زیستی بذر و کود شیمیایی بر عملکرد و جذب عناصر غذایی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa L.)

علوم و تحقیقات بذر ایران
دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 51-66
سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی

14

اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 21-31
رضا میرشکار؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ احد یامچی

15

اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 39-47
الهام ایزدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

16

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

17

اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 69-80
سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده

18

اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 45-51
آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور

19

اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 4، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-13
مهران ترکی؛ محمد داودی فر؛ حسینعلی قاسمی

20

اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-75
حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران

21

اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 5، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 23-32
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

22

اثر سیلی مارین بر صفات تولیدی و پاسخهای ایمنی جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 49-58
علیرضا مجاهدطلب؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر؛ محمد اسدی

23

اثر سین بیوتیک Biomin IMBO بر عملکرد، چربی سرم خون و پاسخ های ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 59-66
مرتضی مهری؛ حسینعلی قاسمی؛ حسین مرادی شهربابک

24

اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 11-20
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ محمّد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده

25

اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

تحقیقات تولیدات دامی
دوره 7، شماره 1، بهار 1397، صفحه 67-80
حسن نبی پور افروزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ محمود شمس شرق؛ منصور رضائی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.