1.

اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 33-46
مارال ایری؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری؛ آشور محمد قره باش

2.

ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 23-33
عاطفه طیبی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ فرشید اشراقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب