1.

بررسی تنوع ژنتیکی ژرم‌پلاسم گندم نان تحت شرایط تنش شوری

دوره 12، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 207-223
یوسف ارشد؛ مهدی زهراوی؛ علی سلطانی

2.

تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 257-273
تکتم خسرویان؛ ابراهیم زینلی؛ آسیه سیاهمرگویی؛ رضا قربانی نصرآباد؛ مجید عالیمقام

3.

مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان

دوره 10، شماره 3، آذر 1399، صفحه 221-230
علاءالدین کردنائیج؛ آرزو یگانه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب