کلیدواژه‌ها = ماهی کپور نقره‌ای
تعداد مقالات: 2

1

اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد

نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 137-161
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان؛ مهرنوش ابراهیمی

2

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.