1.

اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25
جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری

2.

بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 21-36
زهرا سالاری؛ ایمان سوری‌نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف‌زادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب