1.

اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 39-49
حمیرا خالقی درمیان؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

2.

اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 71-80
وحید واحدی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

3.

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 31-45
سیده خوشقدم حسینی؛ سید داود شریفی؛ مریم باقری ورزنه؛ شکوفه غضنفری

4.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

5.

اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 51-61
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

6.

مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 89-107
سیدعلی حسینی سیر؛ عباس فرح آور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب