تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 703 |
تعداد مقالات | 6,613 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,127,452 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,184,549 |
1. | ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد) | |
دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 47-54 | ||
مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهران پارسا | ||
2. | استخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه | |
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 99-111 | ||
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ علیرضا مهرگان نیکو | ||
3. | بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata | |
دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 25-38 | ||
عصمت محمدی؛ بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی | ||
4. | خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات | |
دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه 47-55 | ||
سید ولی حسینی؛ فرزانه صیادی؛ کبری ضیایی | ||