1.

آثار مهارکننده‌های آروماتاز بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های تولیدمثلی در بلدرچین نر

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 67-77
عباد شفیعی؛ اسعد وزیری؛ امجد فرزین پور

2.

اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 39-49
حمیرا خالقی درمیان؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

3.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

4.

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 89-101
هادی فرجی آروق؛ محمد رکوعی؛ مهدی جهانتیغ

6.

عملکرد، فراسنجه‌های‌خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با پودر زردچوبه و فلفل قرمز

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 39-53
صادق پروری؛ سید روح اله ابراهیمی محمودآباد؛ روح اله کیانفر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب