1.

ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام بر قابلیت جوجه درآوری، وزن جوجه و پاسخ های ایمنی مرغان بومی خراسان

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 39-48
علیرضا حسابی نامقی؛ سمیه شربت دار

2.

تاثیر منابع مختلف کودی بر ویژگی‌های کیفی ذرت علوفه‌ای تحت تنش کم آبی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 43-54
فرزاد قدرتی آورسی؛ جلال جلیلیان؛ سینا سیاوش مقدم

3.

تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 53-61
مقداد جهانی مقدم؛ حمید امانلو

4.

تعیین ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری سورگوم سیلو شده در دو مرحله از رشد با استفاده از روش کیسه‌های نایلونی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 55-65
ولی محمد ‌شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی‌پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب