1.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

2.

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

3.

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-13
شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر

4.

کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 39-52
سارا پورحسین سارمه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب