تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 708 |
تعداد مقالات | 6,652 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,195,109 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,307,534 |
1. | اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی | |
دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72 | ||
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی | ||
2. | اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک | |
دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54 | ||
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش | ||
3. | اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی | |
دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 43-53 | ||
امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران | ||
4. | اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی | |
دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 59-69 | ||
تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی | ||
5. | تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی | |
دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 53-61 | ||
مقداد جهانی مقدم؛ حمید امانلو | ||