1.

اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 53-62
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 71-80
وحید واحدی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

3.

اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-67
نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب