1.

اثر افزودن بیوچار در جیره‌های حاوی پروبیوتیک بر متغیرهای تخمیر برون‌تنی، شاخص‌های سلامت، باکتری‌های رکتوم و آنزیم‌های خون گوساله‌های هلشتاین

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 1-19
محمدحسین سیرجانی؛ جواد رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ یوسف روزبهان

2.

ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم‌گلی و تأثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-15
سید محسن حسینی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

3.

توان بیوچار در تقویت اثرگذاری پروبیوتیک‌های باسیلی و لاکتوباسیلی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و تخمیر برون‌تنی شکمبه گوسفند

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 29-47
زهرا باقرپور؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

4.

قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 21-33
روح اله کامیاب کلانتری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضایلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب