1.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 71-82
سامیه کتوکی؛ حجت الله جعفریان؛ حسنا قلی پورکنعانی؛ پونه ابراهیمی

2.

تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 1-15
سمیرا جعفریان؛ جواد قاسم زاده؛ حجت الله جعفریان

3.

تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37
الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

4.

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-11
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

5.

تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 39-52
مجید رضایی؛ حجت الله جعفریان؛ هادی رئیسی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

6.

تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 13-24
حجت الله جعفریان؛ خیرالله خسروی؛ داریوش عبداللهی؛ سجاد توانا

7.

مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 13-24
مینا رنگرز؛ حجت الله جعفریان؛ کیاوش گلزاریان پور؛ سید مصطفی عقیلی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب