1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

2.

اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 31-42
مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری

3.

اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 67-80
حسن نبی پور افروزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ محمود شمس شرق؛ منصور رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب