1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی

دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 43-53
امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

2.

اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 63-75
حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران

3.

اثر مقادیر مختلف و اندازه ذرات کانی های آلومینوسیلیکاته و گلاکونیت ‎بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی گوسفند دالاق

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 21-37
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی

4.

تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 43-52
موسی الرضا راسته؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ امید عشایری زاده

5.

مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره های مختلف کاسنی و تاثیر آن بر قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 37-45
زهرا تراز؛ محمود شمس شرق؛ فیروز صمدی؛ پونه ابراهیمی؛ سعید زره داران


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب