1.

اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53
مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی

2.

بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 1-9
مازیار محیطی‌اصلی؛ نوید قوی حسین زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ مسعود شیرعلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب