1.

بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 43-55
محدثه اسمعیل زاده؛ هانیه رستم زاد؛ آریا باباخانی

2.

پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-14
فریده فلاحت گر خمیران؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم زاد

3.

تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 61-72
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب