1.

ارزیابی خواص ضدباکتریایی پلی‌ساکارید سولفاته استخراج شده از جلبک سبز Ulva intestinalisو توانایی آن در مهار آنزیم پلی‌فنل اکسیداز میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 11، شماره 3، آذر 1402، صفحه 21-40
سیده معصومه کمالی؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ معظمه کردجزی

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) و عصاره جلبک قهوه‌ای Colpomenia sinuosa

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-25
ویدا قائمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ معظمه کردجزی

3.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌باکتریایی جلبک قهوه‌ای Iyengaria stellata جمع‌آوری شده از سواحل خلیج فارس

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 43-57
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان پور؛ معظمه کردجزی

4.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، پروفیل اسید چرب و ارزیابی حسی ماکروجلبک Iyengaria stellata

دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 25-38
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان‌پور؛ معظمه کردجزی

5.

کارآیی مواد زیست‌فعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانس‌های گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 89-110
سید مهدی اجاق؛ اسماعیل عبداله‌زاده؛ بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ رویا خسروی قلعه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب