1.

اثر رطوبت شلتوک، دمای خشک کن و نوع سفیدکن بر درصد برنج سالم و ویژگی های کیفی برخی از ارقام برنج متداول در شمال ایران

دوره 6، شماره 4، دی 1395، صفحه 423-435
کبری تجددی طلب؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه حبیبی

2.

بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 95-105
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده؛ مریم حسینی چالشتری؛ کبری تجددی طلب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب