1.

اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 69-82
سارا کلوندی؛ خلیل زابلی؛ مصطفی ملکی

2.

اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 39-51
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی

3.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عمل‌آوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 79-91
ابوالفضل صالحی؛ داریوش علی پور؛ سهیلا میرزایی؛ خلیل زابلی

4.

مقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 35-47
خلیل زابلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب